Aktiv Sommer 2022

Så er programmet for årets Aktiv Sommer aktiviteter klar! Tjek programmet allerede nu og vær klar når tilmeldingen åbner den 10. maj kl.18.

Aktiv Sommer er aktiviteter i sommerferien for børn og unge, der bor eller går i skole i Rudersdal Kommune.

Boldspil, vandsport, kreative projekt, musik og teater? Igen i år har masser af foreninger og frivillige i samarbejde med Rudersdal Kommune stablet masser af aktiviteter på benene, som børn og unge i Rudersdal kan kaste sig over i løbet af sommerferien.

Årets program og tilmelding findes her:

Tilmelding til Aktiv Sommer

Tilmeldingen åbner den 10. maj kl. 18.

Alle praktiske informationer om tilmelding og meget andet findes også på siden.

Aktiv Sommer - gadefest

Gadefest for alle 1. juli i Rudersdal Skatepark

Ung i Rudersdal inviterer - i samarbejde med lokale kulturinstitutioner og foreninger - alle i Rudersdal Kommune til gadefest ved Rudersdal Skatepark i Birkerød fredag den 1. juli kl. 13-18.

Til gadefesten kan du deltage i flere forskellige drop-in workshops med bl.a. street basket, breakdance, skate, street soccer og roundnet. Der vil også være konkurrencer, små turneringer samt shows med professionelle undervisere, alt imens en DJ spiller op under den åbne himmel.

Gadefesten er åben for alle, så er du blot nysgerrig, er du velkommen til blot at kigge forbi og mærke den gode stemning.